CO JE TO DETOXIKACE

Datum 18.1.2005 13:21:53 | Rubrika: Detoxikace

Naše léčba se nazývá řízená a kontrolovaná detoxikace.
Je velice účinná při řešení těchto problémů:
ALERIGIE, EKZÉMY, STRES, DEPRESE, BOLESTI, IMUNITA, KLOUBY, ÚNAVA, ŽENSKÉ VÝTOKY, ANGÍNY

Na počátku byla myšlenka:
Za všemi civilizačními nemocemi stojí toxiny. Pokud se toxiny odstraní a tkáně nejsou nenávratně porušeny, zbaví se organismus nemoci sám.

Jestliže si představíme organismus člověka jako nádobu, ve které se hromadí toxiny, pak plná nádoba představuje infarkty, rakoviny, mozkové příhody, schizofrenii, neplodnost.
Nádoba plná do poloviny je mezistupněm k uvedeným chorobám a představuje alergie, astma, ekzémy, únavu, záněty, diabetes, agresitivu, zapomnětlivost.
Nádoba prázdná je ideálem a celoživotní výzvou člověka.

Za všechny nemoci je zodpovědný stres!
Při stresu dochází ke stažení určité části tkáně. Při tomto stlačení se oslabuje imunitní schopnost tkáně a dochází k usazování toxických látek. Jestliže se sejde vhodný druh metabolitu (hlen, tuk, lepek) s infekcí, dochází k tvorbě infekčních ložisek. Tato ložiska jsou reálné útvary, které se vyskytují v organismu a které unikají pozornosti současné klasické medicíny.

Přístojem EAM je možné proměřit toxickou zátěž organismu a užíváním speciálních čistících preparátů lze pomoci imunitnímu systému cizorodé látky z těla vyloučit. Mimořádnou účinnost vykazuje tato metoda u dětí.

Zájemci o měření se mohou objednat na tel. 608 708 996.





Tento článek pochází ze serveru Sugama.cz
http://www.sugama2.cz/s

URL tohoto článku je:
http://www.sugama2.cz/s/article.php?storyid=160