Datum 6.5.2005 0:00:00 | Rubrika: Reiki

Nejhůř jsem nesla konfrontaci sama se sebou, nutila mě prožívat situace dávno potlačené do podvědomí, a osvobodit se od nich.

Mystická škola

Zbořila moji představu o sobě. Postavila mě před přiznání si svých strachů, konfrontovala mě s mými postoji k rodičům, rodině.

Postavila mě před spoustu otázek podstatných pro můj život. Nutila mě často proti mé vůli postavit se skutečnosti, mé bolesti, mým postojům.

Donutila mě smířit se s otcem, matkou, seznámit se s historií rodiny, od které jsem se odvrátila. Nejhůř jsem nesla konfrontaci sama se sebou, nutila mě prožívat situace dávno potlačené do podvědomí, a osvobodit se od nich.

Dala mi pocit hodnoty vlastního Já.

Dala mi dar prožít osobní svobodu, radost, volnost. To proto, aby mi je vzápětí mrštila do tváře v podobě mého reálného života. Díky.

Nevím, zda spoustu věcí v mém životě změním, bude to zničující pro mou součastnou rodinu, budu muset bojovat se svým strachem, postoji, zvykem a pohodlností.

Budu se snažit zachovat v životě pocit radosti a volnosti.

Budu bojovat se strachem, že by mě neměli rádi, když nevyhovím ostatním.

Mystickou školu Reiki mohu doporučit všem, kteří se chtějí dostat na kloub svým potížím, strachům, hranicím a odstranit je. Není to jednoduché neuhýbat, ale stojí to za to.

Díky Igorku, Martine, Moniko, Luďku.

Helena





Tento článek pochází ze serveru Sugama.cz
http://www.sugama2.cz/s

URL tohoto článku je:
http://www.sugama2.cz/s/article.php?storyid=207