Datum 14.9.2005 11:02:41 | Rubrika: Reiki

... moje manželka, kterou nejsmírně miluji a vzdávám se svých předsevzetí o nezávislosti a svobodě. Chci být závislý na ní jako milované bytosti láskou, která neobtěžuje, ale inspiruje. Svoji osobní svobodu vyměňuji za svobodu společné lásky.
Moc jsem miloval svou mámu, hlavně jako dítě. Jako muž jsem se žen často bál, protože jsem si myslel, že nejsem pro ně dost dobrý, zajímavý, vtipný ani dost atraktivní. Uzavíral jsem se do sebe a od žen se odvracel. Přitom jsem je chtěl vždy obejmout a tím jim sdělit, jak moc stojím o jejich pozornost, přítomnost. Potřebuji jejich pohlazení a něžnost a nabízím to nejlepší co si myslím, že mám - stálost, oporu, povzbuzování a lásku.
Nyní cítím, že jsem pro ženy přijatelný a že není pro ně problém mě pohladit a říci mi, že jsem docela fajn. Je to pro mě povzbuzení a hodně mi to zvyšuje sebedůvěru, že mohu žít jako muž s plným vědomím, že svou roli ustojím.

Na vrcholu všech žen, kromě mé mámy, nyní stojí Romi – moje manželka, kterou nejsmírně miluji a vzdávám se svých předsevzetí o nezávislosti a svobodě. Chci být závislý na ní jako milované bytosti láskou, která neobtěžuje, ale inspiruje. Svoji osobní svobodu vyměňuji za svobodu společné lásky. Je to nejvíc, co mohu Romaně nabídnout, víc nemám a nebudu schopen nalézt.

Nyní cítím, že všechny ženy mám rád, ji jedinou však miluji.
Víťa





Tento článek pochází ze serveru Sugama.cz
http://www.sugama2.cz/s

URL tohoto článku je:
http://www.sugama2.cz/s/article.php?storyid=258