Datum 14.10.2005 0:00:00 | Rubrika: 

... velmi klidný a přitom jsem se velmi rychle otáčel. Smál jsem se a zpíval radostí. Zpíval jsem hlasem Muže a v něm jsem cítil něhu ženy. Byl jsem sám sebou.

Tuto techniku jsme prováděli pouze muži pod vedením Pranamy. Po divošském úvodu, kdy jsme tančili nazí a pořádně jsme se rozpařili, nabili energií, nám Pranama nalila do mističek červenou barvu. V místě třetí čakry, solar plexu, jsme si namalovali velké červené kolo, také pohlaví, kruh na zádech a ruce červenou barvou až po lokty. Potom jsme rozváděli vrzušení do celého těla. "Miluj se jako žena, prociťuj a vnímej jako žena. Měj celotělní orgasmus, otevři se." Takové byly instrukce, podávám s velkou razancí. Když napětí a vzrušení dostoupilo vrcholu, vyskočili jsme na nohy a začali tančit. "Teď v sobě probuď vnitřní ženu a nechej ji, umožni jí, aby pohladila a milovala svého vnitřního muže."
Zažil jsem okamžiky obrovské lásky a vlny přijetí a pochopení, cosi velmi bolestného se ve mně pohnulo a s energií odplouvalo kamsi pryč. Plakal jsem.
"Tak a teď se zase spoj v jednom těle do jedné bytosti." Začalo víření doprovázené indickou, africkou a indiánskou hudbou. Smál jsem se radostí, cítil jsem velké vnitřní sjednocení. Cítil jsem se kompaktní a silný. Velmi klidný a přitom jsem se velmi rychle otáčel. Smál jsem se a zpíval radostí. Zpíval jsem hlasem Muže a v něm jsem cítil něhu ženy. Byl jsem sám sebou.
Později jsme šli dolů do jídelny a vstoupili jsme do pohádkové říše víl. Ale to už je jiná "meditace".
Radek



Tento článek pochází ze serveru Sugama.cz
http://www.sugama2.cz/s

URL tohoto článku je:
http://www.sugama2.cz/s/article.php?storyid=263