24 hodin

Datum 18.10.2005 0:00:00 | Rubrika: Reiki

Teď tento den při této hře pociťuji, jak je opravdu pro mne důležitá svoboda. Měla jsem z toho velký strach...
Začala jsem pociťovat, že potřebuji okolo sebe ženskou energii a ženské sdílení. Přestala jsem si klást zábrany. Pokud něco udělám nebo udělat chci, je to tady a teď, je to totální. Žiji. Cítím v sobě spousty lásky, jak k sobě tak ke skupině. Techniky se mi najednou dělají snadno, nenuceně a jdou do hloubky. Každou minutu cítím změny, i ty malinké, kterých bych si asi jindy nevšimla.
Jsem k sobě otevřenější a vnímavější. Už slyším lépe potřeby a přání svého těla. Jsem pozorná a kreativní. Také jsem se přestala stydět. Je to tím, že jsem přijala své tělo, které je krásné a hebké. Teď tento den při této hře pociťuji, jak je opravdu pro mne důležitá svoboda. Měla jsem z toho velký strach. Strach, že nedokáži být s někým 24 hodin. Můj strach zmizel. Líbí se mi jak si vycházíme vstříc a jsme k sobě laskavé. Líbí se mi, že jsme si dovolily být kreativní a všechny své tělesné potřeby jsou pro nás samozřejmé.
Nejen, že jsem již přijala sama sebe, ale i celé okolí. A svůj život.
Mou včerejší extázi dnes vystřídal klid a chvílemi možná i smutek a únava. Jsem vděčná za to, že tuto hru mohu hrát a sdílet se ženou, protože až tady jsem zjistila, že jste pro mě důležité.

Hanička



Tento článek pochází ze serveru Sugama.cz
http://www.sugama2.cz/s

URL tohoto článku je:
http://www.sugama2.cz/s/article.php?storyid=269