Blanka: Situace

Datum 2.12.2005 16:48:48 | Rubrika: Tantra

Pryč s tím strachem.POMOOC POMOOC volám Bože pomož mi,už nemůžu,už nechci ubližovat sobě ani druhým.
Pláču...Toto jsem zažívala na druhém výkendu tantry
Ráda bych nahlédla do situací,které se v mém životě často oběvovali.Téma:Lidská situace nabíhá do té doby,dokud není zpracována. Dokud budu utíkat,tak to bude stále nabíhat.
Lažánky tu situaci zvětšily a snaží se mi ukázat,kde se podívat na problém s přijetí sebe, muže ženy a to samé s odmítnutím.
Chci se na to podívat i když zatím nevím jak.Věřím,že se rozepíšu a dojdu tak k poznání o sobě samé./KDE NECHAL TESAř DíRUA číM JI ZAPLNIT/To asi není to přísloví správně. Ale co je správně?A co ne? To si říkám a někdy z toho mám pěkný zmatek. Chtělo by to abych se vyjádřila konkrétněji, že?
Budu se snažit. Možná by mi mohl někdo pomoci,prosím.
Když jsem začala jezdit do Lažánek přitahovali mě muži jako třeba Igorek, Pavlík, ale i jiní. Příklad: líbí se mi muž mám o něj zájem,ale on se mi vzdaluje jsem jako ten magnet co se na něj lepí,že se mnou nechce být. Uvědomila jsem si,že mě přitahuje něco co je v něm to spojení s bohem, přijímáním sebe samého a to je to,co mě na něm přitahovalo. Může to být i jinak! Postupem lažáneckého času se i na mě sem tam přilepil muž.To mě moc zlobilo,byli i chvíle kdy se mi to líbilo.Pak zase přišel zmatek!Přece se nemůžu s nimi vyspat,vždyt jsem vdaná!Nebo ano?Jaká jsou Boží pravidla? Pryč s tím strachem.POMOOC POMOOC volám Bože pomož mi,už nemůžu,už nechci ubližovat sobě ani druhým.
Pláču...Toto jsem zažívala na druhém výkendu tantry.Když se zase na mě přilepil magnet zvaný lingam.Co je to se mnou? Jinak je to velice citlivý,jemný muž.Chci ho?
Doma té něhy moc nedostanu.Jak ji mohu dostat,když ji sama sobě nedám!Vůbec mi to nešlo ji dát mužovi ani ho namasírovat!chci to vůbec mám ho ješte ráda?
Mám ráda sebe?
Na Druhém výkendu tantry zpíváme:" Tělo je Božské tělo je Bůh."
Je v tom mnoho řečeno.
Tak moc toužím po krásném vztahu.
Tak moc po Bohu-po Bohu žízním po Bohu živém po Bohu žízní duše máá-to je ono!" Miluj Boha svého jako sebe samého" Děkuji za to že jsem.Děkuji Bohu,že tady je.Děkuji tomuto místu v tento čas že je.I všem ,které znám. s Láskou. Bl.



Tento článek pochází ze serveru Sugama.cz
http://www.sugama2.cz/s

URL tohoto článku je:
http://www.sugama2.cz/s/article.php?storyid=317