Datum 5.3.2006 22:43:01 | Rubrika: 

Která žena dokáže zbavit muže jeho strachů, má šanci vstoupit do jeho nitra, dotknout se jeho srdce a nechat vyvěrat citlivou něhu, která je v každém muži za jeho vnější drsností ukryta.

Vyslechl jsem v Lažánkách „zpověď„ krásné ženy ve věku, kdy je žena pro mnoho mužů nejpřitažlivější. Svěřila se mi, že trpí samotou, protože nemůže potkat toho „správného“ chlapa. Ptala se mne na názor. V tu chvíli jsem s ní jenom cítil, ale nic ze mne nevypadlo. A tak mne napadlo odpovědět touto cestou.

Milá kamarádko!
My muži se domníváme, že pro nás někde existuje vysněná žena, tedy žena, která primárně naplní naše erotické touhy. (To si fakt především přejeme – kdo říká, že to není pravda, většinou není upřímný.) Objektivním faktem však je, že ideální žena pro muže je ta, která v prvé řadě nakrmí jeho ego!

Ženy se pak domnívají, či spíše touží věřit, že někde existuje pravý chlap, který naplní jejich srdce láskou a to pokud možno "na první pohled".

Vzhledem k tomu, že jde o dva různé parametry, tak pravděpodobnost setkání "vysněných bytostí" podle těchto reálně velmi protichůdných předpokladů má prudce klesající křivku, a to geometricky v závislosti na věku. V určitém věku se pak pravděpodobnost setkání vysněných "ideálů" blíží k nule.

Všichni (a je jedno zda muži či ženy) bychom se měli spíše zamýšlet nad svou vlastní připraveností pravého partnera pro eventuální spolužití nejprve bez předběžných a většinou nesplnitelných podmínek přijmout. To jest: napřed se musíme upřímně zamyslet, jestli jsme schopni trpělivě u potenciálního partnera jeho pravé "parametry" důležité pro harmonický partnerský vztah postupně nacházet a zda nejsme na našich snových představách příliš závislí. Stejně tak se musíme sami nad sebou velmi upřímně zamyslet, zda jsme připraveni i na to, že postupně ve vztahu mnohdy naprosto volném (zpočátku) se musíme napřed navzájem obrušovat a vzájemně nenásilně přizpůsobovat, ale zároveň si hlídat, abychom neztratili svou osobní svobodu. Teprve pak můžeme začít o blízké bytosti uvažovat jako o možném partnerovi pro život. To jak jsme sami připraveni někomu otevřít bez předběžných podmínek svůj intimní prostor je daleko důležitější než přemýšlení o nějakých "vysněných" vlastnostech, jaké by měl mít ten druhý, ale nedat mu při tom vůbec šanci, aby tyto vlastnosti mohl beze strachu projevit a na druhé straně u nás to samé objevit!!!!! A velmi důležité je si uvědomit, že bez dosažení sexuální harmonie to nikdy nepůjde. Myslet si, že bez dosažení harmonie v sexu se dostaví láska, je podle mne iluze.

Nic ve zlém milá kamarádko, ale z toho, co jsem vyslechl mám osobní pocit, že jsi se zamkla za hradby svých iluzí a zpoza nich jenom pozoruješ svět, trápíš se a jen pasivně čekáš na nějaký zázrak. To, že nastal zázrak se ti sice může někdy jevit (v Lažánkách se to dost často stává), ale zjistíš nakonec, že to co považuješ za zázrak je jenom krátkodobé naplnění Tvých snových představ. A prozření je vždy bolestivé.

Když se nejprve neotevřeš sama, to jestli nedáš šanci nějakému muži, aby poznal, jaká jsi ve svém intimním prostoru a nebudeš hodně citlivě vnímat jak on sám se tam cítí, nemáš šanci nějakého chlapa skutečně poznat. Dokud se sama neotevřeš, chlap se sám neotevře a do svého intimního prostoru tě (až na vzácné vyjímky) jako první nikdy nepustí. Muži jsou daleko uzavřenější než ženy a to že jsou před ženami ukecaní a chlubiví neznamená, že jsou otevření!!! Čím je chlap ukecanější, čím víc o sobě vypráví, tím víc chce zamaskovat, jak je plný strachů.

Příroda to zařídila tak, že je na ženě, aby muži pomohla se jeho strachů zbavit. Která žena to dokáže, má šanci vstoupit do nitra muže, dotknout se jeho srdce a nechat vyvěrat citlivou něhu, která je za jeho vnější drsností ukryta. Když to dokážeš, otevíráš i sobě cestu ke štěstí.

Upřímně ti přeji, aby se ti velmi rychle podařilo zbavit strachů toho muže, kterého by sis za svého potenciálního přála.

Samé krásné dny plné štěstí Ti přeje HonzaR





Tento článek pochází ze serveru Sugama.cz
http://www.sugama2.cz/s

URL tohoto článku je:
http://www.sugama2.cz/s/article.php?storyid=348