Uživatel:

Heslo:


Poslat heslo

Registrace!
Rubriky
  • ... (23.9.2013)
  • ... (2.9.2013)
  • ... (19.8.2013)
  • ... (22.7.2013)
  • ... (8.7.2013)
  • ... (24.6.2013)
  • ... (10.6.2013)
  • ... (27.5.2013)
  • ... (13.5.2013)
  • ... (29.4.2013)
  • ... (15.4.2013)
  • ... (1.4.2013)
  • ... (18.3.2013)
  • ... (4.3.2013)
  • ... (18.2.2013)
  • ... (4.2.2013)
  • ... (21.1.2013)
  • ... (7.1.2013)
  • ... (24.12.2012)
  • ... (10.12.2012)
  • ... (10.12.2012)
  • ... (26.11.2012)
  • ... (26.11.2012)
  • ... (13.11.2012)
  • ... (12.11.2012)
  • ... (6.11.2012)
  • ... (5.11.2012)
  • ... (30.10.2012)
  • ... (29.10.2012)
  • ... (29.10.2012)
Zasláno od Igorek dne 26.1.2005 14:00:36 (11851 otevření)
Detoxikace

Netušíme, jaké časované bomby se chystají v našem těle. Netušíme, jaké zdravotní problémy, jevy, úkazy žijí svým dlouhodobým životem, aby nás nečekaně zaskočily. Netušíme, jak náš přirozený vnitřní nepřítel roste a sílí.

                                                                                                         "Co je to detoxikace"

Část první - osobní zkušenost s detoxikací



Chtěl bych napsat osobní zkušenost. V loňském roce jsem prodělal skrytou vážnou nemoc, ze které se doteď vzpamatovávám. V loňském roce dala o sobě radikálně vědět, ale střádala se pravděpodobně hodně let.

Začalo to v lednu vysokýma horečkama, které trvaly několik týdnů. Rovněž se objevila nenápadná bolest napravo v břiše. Příliš jsem tomu nevěnoval pozornost. Navštívil jsem obvodního lékaře, který dal vyšetřit krev, moč, stěry. Byl jsem rovněž na sonu a na rentgenu. Prakticky vše s negativním nálezem.


V dubnu po rodinné oslavě jsem úcítil akutní bolesti břicha. Rodina mě odeslala do úrazové nemocnice, kde jsem setrval několik dní na kapačkách. Opět jsem absolvoval sono, rentgen, dále hadičku do žaludku a znovu všechna vyšetření z krevních tekutin, bakteriologická a všelijaká další. V nemocnici jsem měl záchvat, který vypadal jako infarkt. Myslel jsem, že odcházím z tohoto světa. Tento záchvat se později často opakoval a zesiloval a měl spíše nervový charakter. Projevoval se zároveň panickými stavy, stavy úzkosti a pocitů, že tělo s něčím smrtelně zápasí. Pociťoval jsem to jako otravu. Cítil jsem rovněž tlaky v očích a na spáncích, bolesti kolem žlučníkové dráhy, kožní pocity.


 


Po několika dnech jsem z nemocnice odešel víceméně na revers, neboť jsem pochopil, že nemocnice dále nemá co nabídnout.
Začal jsem chodit na imunologická vyšetření, na vyšetření plicní, na vyšetření cestovní medicíny. Na výsledky jsem mnohdy čekal několik týdnů, zatímco jsem se pomalu loučil se životem. Vrcholem ohrožení života byla dovolená v Řecku, kterou jsem spíše proležel se stále podivnějšími záchvaty tepla v břiše a nervových stavů, bušení do hrudi. Stále jsem si měřil krevní tlak, neboť jsem se domníval, že mám kriticky vysoký tlak, který však byl zřejmě navyšován panickými stavy.


Poté, co mně málem nesli do letadla a já téměř na dálku organizoval pohřeb, jsem se znovu vnutil na vyšetření štítné žlázy, krve a podobně a rovněž s negativním výsledkem.


 


Oficiálně mně stále nic nebylo. Rezignoval jsem totálně na alopatickou medicínu.


 


Začal jsem chápat, že jedině vlastní vklad do hledání a řešení příčin ponese výsledky. Pojal jsem to jako seznamovací cestu s existujícími alternativami. Obešel jsem mnoho léčitelů, čínských lékařů, alternativních doktorů, akupunkturistů. Dělal jsem pulsovou diagnostiku, zároveň se v ní zdokonaloval, své tělo jsem udržoval vůlí, jehličkami, meditacemi, Reiki, Akabaneho testem. Absolvoval jsem šamanská sezení s kolumbijskou šamankou, různé duchovní léčení, vizualizace a podobně. Pil jsem různé čaje a jedl bylinné přípravky, a to vše na základě nějaké diagnózy.


 


Znovu jsem pochopil, že se musím sám vzdělat v nějaké účinné diagnostice, neboť nikdo jiný neměl na mé chronické zdravotní problémy čas, jako já sám.


Mohu s plnou odpovědností prohlásit, že jediná racionální systematická metoda, která u mě vedla k nějakému cíli, byla Řízená detoxikace a preparáty doktora Jonáše.


Bylo to však vykoupeno trpělivou šestiměsíční detoxikací, musel jsem se sám vzdělávat a inspirativně atakovat své detoxikační terapeuty, musel jsem jim sám nabízet vlastní alternativní řešení, aby co nejlépe projevili vlastní schopnosti. Musel jsem se stát profesionálním partnerem a ne laikem, abych mohl hluboce o věci komunikovat.


Zároveň jsem si uvědomoval omezení těch, kteří tuto metodu dělají bez jiné znalosti přírodní léčby. Nutno říci, že můj terapeut byl a je velice obětavý a díky dlouhodobému úsilí se pravda začala rozkrývat. Ne po první detoxikačním měření.


Ještě nutno poznamenat, že bylo několik přátel a pomocných metod přírodní léčby (třeba psychotronika), kteří mně dodávali sílu, pomáhali lokálně mému tělu a psychicky mně drželi nad vodou.


Rovněž to byl vynikající test lidí, kteří mně obklopují. Někteří moji nemoc odbyli polemikou typu: “Jak může být mistr nemocen“ nebo rozpřádali duchovní kecy o karmě a o vykoupení, které prožívám za své minulé hříchy, jiní účinně pomáhali dle svých možností.


 


Abych ukázal složitou problematiku příčin nemocí a vnesl trochu světla do bludů, které jsem potkával, tak popíšu strukturu mnoha oslabení, které vedly k mé nemoci. V druhé části článku popíši obecnou vazbu mezi duchovními, duševními a tělesnými nemocemi nebo-li Pyramidu léčení.


 


V mém případě bylo hlavně detoxikací a pomocí Reiki zjištěno, že jsem zdědil po matce oslabený ledvinový systém, dále jsem v mládí prodělal mononukleózu nebo podobnou jaterní nemoc, která oslabila protivirovou imunitu.


Od matky jsem dále zdědil vrozenou boreliózu, která v mém životě oslabovala vitalitu a imunitní ochranu těla.


 Dědičně náš rod má oslabenou funkci obrany proti toxinům betabuňek, které přeměňují tuky a cukry na energii, což se u nás projevuje tloušťkou a metabolickou zátěží.
Po mnoha cestách po Japonsku, Indii, Bangladéži, Mexiku, Peru,Turecku, Íránu, Pákistánu a kdoví kde ještě, jsem se potkal s kdečím, co mně imunitně zatěžovalo. Největší nákazou však byla Krymská virová horečka. Je to nemoc, na kterou se běžně umírá, pokud je v akutním stádiu. U mě virus následoval cesty borélie, zatěžoval míchu, nervový systém, játra.


Bez borélie by mě minul, borélie by mně nepotkala, kdybych neměl imunitní oslabení jater. Jaterní imunita by byla dostatečná, kdybych neměl jaterní nemoc v dětství. Tu bych nedostal, kdybych nezdědil vrozenou borélii od matky a rodové oslabení v ledvinovém a slezinovém systému.Vidíte, jak je to všechno provázané i na úrovni těla.


 


Bylo by možné namítnout i to, jak sehrává psychika svoji roli. Vzhledem k tomu, že o ní pečuji mnoho let meditacemi, Reiki, sebevyjadřováními a katarzními, očistnými technikami, tak tuto oblast nemá cenu tolik řešit, neboť za dvacet let byla řešena velmi. V duševní oblasti připouštím vliv každodenních stresů a fakt, že nám umřel po dlouhé nemoci tatínek, kterému jsem chodil půl roku dávat Reiki a přírodní léčbu, i když jeho stav byl beznadějný.


 


Smyslem tohoto článku, této části, je ukázat, že i na úrovni těla existuje něco jako Karma, tedy dlouhodobé procesy, které je potřeba řešit zásadně tělesně a teprve potom duševně. Neboť jistě, že prvotní příčina je v duši, v duchovních, duševních pochodech, osobních postojích k životu, ale ty se materializují až za dlouhou dobu. Dokonce i v rodové posloupnosti, dokonce i přes několik generací, takže je dobré se akutně podívat vždy do těla a dlouhodobě vždy do duše.

Verze pro tisk Poslat tento článek přátelům
Komentář je vlastnictvím jeho autora. Neodpovídáme za jeho obsah.

Poslal Vlákno
Pranama
Podáno: 17:29 27.1.2005  Aktualizace: 17:29 27.1.2005
Guru
Registrován: 12.1.2005
Od:
Příspěvků: 167
 

Poslal Vlákno
Ludek
Podáno: 20:19 30.1.2005  Aktualizace: 20:19 30.1.2005
Registrován: 11.1.2005
Od:
Příspěvků: 47
 
   
Pro plánování kurzů a akcí, evidenci účastníků a rozesílání pozvánek používáme Seminar-CRM

Osho, reiki, tantra

webdesign-brno.cz