Uživatel:

Heslo:


Poslat heslo

Registrace!
Rubriky
  • ... (23.9.2013)
  • ... (2.9.2013)
  • ... (19.8.2013)
  • ... (22.7.2013)
  • ... (8.7.2013)
  • ... (24.6.2013)
  • ... (10.6.2013)
  • ... (27.5.2013)
  • ... (13.5.2013)
  • ... (29.4.2013)
  • ... (15.4.2013)
  • ... (1.4.2013)
  • ... (18.3.2013)
  • ... (4.3.2013)
  • ... (18.2.2013)
  • ... (4.2.2013)
  • ... (21.1.2013)
  • ... (7.1.2013)
  • ... (24.12.2012)
  • ... (10.12.2012)
  • ... (10.12.2012)
  • ... (26.11.2012)
  • ... (26.11.2012)
  • ... (13.11.2012)
  • ... (12.11.2012)
  • ... (6.11.2012)
  • ... (5.11.2012)
  • ... (30.10.2012)
  • ... (29.10.2012)
  • ... (29.10.2012)
 : 
Zasláno od Pranama dne 23.10.2009 0:00:00 (12114 otevření)

Jde o to, že mnoho žen trpí kvasinkovou nemocí, výtokem. Mnohé se chronicky léčí. A netuší, že se nejedná o izolované onemocnění pochvy, ale o vážný metabolický stav. Kvasinky jsou v celém těle přemnožené a manifestují se právě na tomto místě. Ovšem jsou pro nás velmi toxické, jejich odpady způsobují únavu, snížení imunity, záněty kloubů, bronchitidy a jiné záněty a také napadají buňky k rakovinotvornému procesu.

Nejedná se o žádnou maličkost, ale o vážný metabolický stav. Ačkoliv se váš gynekolog může tvářit, že je to dnes normální. Není to pravda.

Přečtěte si pozorně jak kvasinku rozeznat, jak jí léčit a na co si dát pozor.

Co jsou to plísňová onemocnění
Jak je léčit a jak jim předcházet?
Candida- vrah, únava, záněty, rakovina
Jste unavení a oslabení a nevíte proč?
U mužů jsou příznaky skryté a nebezpečné
U žen výtoky, svědění, bolesti v podbřišku.
Proč tisíce gynekologů denně škodí ženám, když jim na chronickou kvasinku předepisují stále neplatné léky? Odpověd je : nedostatek informací


Trpíte chronickými záněty, mykózou? Tvrdí vám váš gynekolog, že se jedná o běžné onemocnění? Není to pravda. Chronickou kandidózou trpí čtvrtina žen. Všechny jsou ale nemocné systémově, to znamená, že postiženo je celé tělo.

U mužů je průběh skrytější, ale za to horší. Znám mnoho případů, kdy mladý muž trpěl silnou invazí kvasinek a několikrát skončil na ARU s těžkými příznaky selhání organismu. Bez správné diagnózy, samozřejmě. Příběh tohoto muže, který se sám vyléčil z těžké kandidózy mne inspiroval k tomuto článku. Čtěte prosím pozorně, týká se určitě vás, anebo vašich blízkých.

Co je to candida?

Candida je kvasinka, která běžně žije v našem těle od narození. A žije v harmonii s „dobrými“ kvasinkami jako je acidofilus. Ovšem různé životní situace způsobí, že se přemnoží a začne škodit.

Může Vám škodit i dvacet let, aniž byste správně diagnostikovali příčinu. Je někdy nenápadná a tajně škodí, jindy je nápadná až moc. Má ji v dnešní době většina populace a stojí i za roztroušenou sklerózou a rakovinou. Jak je to možné?

Co způsobuje přemnožení kvasinek?

Zamyslete se nad tím, jak se v životě cítíte a jaké máte potíže.

Potíže mohou být nenápadné a vleklé, anebo akutní a silné. Jakmile se kvasinky jednou v těle přemnoží, je těžké je dostat pryč. Jsou velmi úporné a zákeřné.

Jaké jsou problémy, když se přemnoží kvasinky?

Nemusíte mít všechny zmiňované příznaky. Stačí některé, protože se kvasinky projevují celou škálou příznaků od lehkých až po nejtěžší. Dokonce je to i složitější, protože některé příznaky mohou být způsobeny jiným patogenem, například chlamýdií. Ale k věci.

Neodolatelná chuť na sladké a pečivo- je způsobena tím, že kvasinky nutně potřebují cukr ke svému životu. Uvolňují do těla látku, která způsobuje neodolatelnou chuť na sladké.

Mírná až obrovská únava- přemnožené kvasinky totiž uvolňují toxiny, které vyvolají reakci imunitního systému

Bolesti v krku jsou způsobeny tím, že je vyčerpaný imunitní systém a každá malá infekce se okamžitě projeví.

Zduřelé uzliny

Bolesti kloubů z kolonií kvasinek, které žijí i v kloubech a jejich toxíny dráždí kloubní výstelku.

Porušená rovnováha, dokonce i „nemoc opilosti“- toto je již extrémní případ rozmnožení kvasinek v trávícím traktu. Po vydatném jídle se kvasinky rychle pomnoží a vytvoří mnoho odpadního produktu a to alkoholu, který můžete změřit v krvi. Dokonce se stal případ v Itálii, kdy muže zatkla policie pro alkohol v krvi při řízení. Muž byl po dobrém obědě. Japonský vědec Iwata dokázal, že je to vlivem kvasinek, a tak se tento případ stal precedensem pro další případy ve světě.

Můžete trpět nadýmaním- z rozmnožených kvasinek ve střevě

Zácpa, která se může střídat s průjmem – toxiny dráždí sliznice a tak dochází k průjmům a dále naruší činnost střevní svaloviny a tak dochází k zácpě.

Úporné svědění na konečníku, způsobují kvasinky, které se dostaly až ke konečníku.

Zánět vnějšího zvukovodu –nejčastěji přenesením rukou

Dokonce i změny nálad až deprese

Podrážděnost, úzkost, nervozita je dána tím, že toxiny kvasinek dráždí nervový systém.

Záněty pochvy a prostaty, ztráta sexuální touhy- to bývá často první impuls pro hledání řešení. Obzvláště ženy trpí kandidózou. Výtoky, svěděním, bolestí podbřišku.

Mnoho žen se chronicky léčí na kvasinky. Moderní lékař vám předepíše vaginální čípky a mast, které zahubí kvasinky lokálně. To je samozřejmě dobře, ale takto se problému nezbavíte.

Musíte bojovat na všech frontách a hlavně odstranit kvasinky z celého těla. Není totiž pravda, že by žily pouze ve vagíně. Tam se jenom zrovna nejvíce projevují a to je na tom to zrádné.

Kvasinky jsou všude: ve střevech, v plicích, v kloubech, v ústech, v žaludku, na kůži zkrátka všude v těle, kde jsou sliznice a kde je jim teplo a mají výživu. Jeden z toxinů se podobá hormonům a napadá hormonální systém a tak také dochází ke snížení sexuální touhy.

Troufám si tvrdit, že tisíce gynekologů denně škodí ženám, když je s touto diagnózou posílají domů. Kvasinky vás totiž pomalu, ale jistě zahubí. Nejprve se jedná o malé, bezvýznamné problémy.

Později se připojují nevratné změny v organismu. Tělo je prostoupeny toxiny a jedy a selhává na všech frontách. Bohužel, je to velice smutná skutečnost. A na vině je: „nedostatek informací.“

Šupinaté ložiska na šourku- někdy jako jediný pozorovatelný projev u muže.

Dermatofytóza, ekzémy na nohou, akné, zarudnutí jsou způsobny koloniemi kvasinek na kůži.

Uvolňování nehtů z mykózy nehtů

Zápach úst, afty, povleklý jazyk, špatné trávení- kvasinky se usídlily v trávícím traktu

Bolest očí, přecitlivělost na světlo, rozmazané vidění – jeden z možných příznaků

Nesnášenlivost a alergie na pyl, plísně, potraviny, tabákový kouř, parfémy…zkrátka alergie všeho druhu.

Je dána tím, že imunitní systém je již unaven neustálým bojem s kvasinkami, jeho protilátky se snadno vyčerpají a potom každá lehká viróza rozproudí alergickou reakci.

Pokud jste citliví na plísně, měli byste vždy konzumovat rajčata a okurky loupané a nepoužívat cibuli s plesnivými slupkami a také se vyhnou všem plesnivým potravinám, byť by měli pouze plíseň na povrchu. Plíseň na povrchu je totiž pouhé zdání, hlavně toxiny plísní bývají již obsaženy v celé potravině.

Typické je to u rajčat, která jsou na plísně velmi náchylná. Plísně se šíří hlavně když je mlhavo, zima, vlhko, deštivo a zataženo. Zkrátka ve vlhkém ovzduší.

Za těchto podmínek se snadno uvolňují plísňové spory do ovzduší. Je li jasno a slunečno, jsou spory v klidu a nepředstavují žádné nebezpečí.

Můžete si chleba opéci v troubě a tak snížit aktivitu plísní, stejně tak jako ořechy.

Dejte ořechy na dvacet minut do trouby, abyste obsah plísní snížili na polovinu. Jste li alergičtí, vyhněte se ořechům úplně.

Toxiny kvasinek jsou velmi zhoubné rakovinotvorné látky. Toxiny totiž narušují stěnu buněk a buňky následně oxidují. Různé záněty jsou pak následkem touhy těla se poškozených buňek zbavit.

Záněty jako laryngitidy, bronchitidy. Tak jak se postupně oslabuje imunitní systém, objevují se nadbytečné angíny a záněty v krku.

Co způsobuje rozmožení kvasinek a to, že získají nadvládu nad tělem?

Příčin je mnoho, hlavně se příčiny kombinují a mohou vás postihnout, i když se snažíte dodržovat zdravý životní styl.

Antibiotika- zabíjí přirozené a zdravé acidofily a kvasinky mají hned volnou půdu se rychle přemnožit

Antikoncepce- vytváří hormonální nerovnováhu a ta pomáhá kvasinkám

Steroidní léky, kortizon –oslabí imunitní systém a ten pak nestačí zastavit růst kvasinek

Porušení acidobazické rovnováhy v těle- kvasinka se cítí dobře jak v silně kyselém, tak v silně zásaditém prostředí. V kyselém prostředí se cítí jako štika v rybníce.

Je rychlá, pohyblivá a rychle se šíří do všech míst v těle, i do těch nejvzdálenějších. Naopak v zásaditém prostředí je líná, pomalá, nepohyblivá. Ráda ulpívá a vytváří skládky, místa pro vznik cyst a nádorů.

Tvoří se spoustu hlenů a tento zásaditý stav je ještě nebezpečnější. Kvasinka se usazuje ve střevech a tvoří zde podhoubí, dokonce povlak na velkých částech sliznic, které brání vstřebávání vitamínů a živin.

Nedostek minerálů potom působí padání vlasů, kazivost zubů a lámavost nehtů.

Jak to, že jsem ve nemocný , když se snažím zdravě žít?

Dnešní společnost je bohužel přechemizovaná. Jíme, dýcháme a pijeme chemické látky, aniž bychom chtěli.

Strava obsahuje antibiotika, hormony, kortikoidy, vzduch obsahuje průmyslové odpady, stejně tak jako voda. V tomto prostředí se rozmnoží plísně a ty vytvoří toxiny.

Toxiny oslabí imunitní systém. Oslabený imunitní systém ničí hormonální systém a tak vznikají výtoky, neplodnost, ženské nádory. Dále je oslabený nervový systém, bolí nás hlava, jsme nervózní.

Nakonec odchází zažívání, ledviny, plíce a klouby. Například plíseň Mucor napadá červené a bílé krvinky a způsobuje poruchy prokrvení. Další z plísní, Aspergillus, se usazuje v lymfatickém systému a kloubech, plíseň Penicillium vyvolává záněty.

Velká dávka známého aflatoxinu může na dlouhou dobu, možná i na několik let, omezit činnost jater.

Chcete zjistit, zdali máte kvasinky u lékaře? Laboratorní vyšetření.

Kvasinky je možné zjistit stěrem z postiženého místa, ale to lze pouze na přístupných místech jako je vaginální stěr, stěr z ucha, na palci a podobně.

Jestli máte např. kvasinky pouze ve střevech lze zjistit pouze z krve. Často ale i při masivní infekci nemusíte kvasinky v krvi objevit.

Používá se proto i dražší metoda a to zjištění protilátek IgM. Takový je klasický postup: nejprve stěr, až potom kultivace a až nakonec zjišťování protilátek. Jedná se většinou o placenou službu, požádejte svého lékaře, ať vás pošle na speciální vyšetření.

Máte li doporučení od lékaře, může být služba zdarma. Ovšem častěji se platí okolo jednoho tisíce korun za zjištění protilátek. Jedná se o velice nesnadnou diagnostiku.

Musíte nalézt trpělivou laboratoř. Někdy ovšem pokud máte již velmi oslabenou imunitu, tak už vám ani protilátky nezjistí. Dále EAV metodou u zkušeného praktika.

A co když kvasinky právě zabíjím? Strategie pro léčbu.

Mrtvé kvasinky jsou stejně nebezpečné jako živé .Vytvářejí totiž toxiny, na něž tělo těžce reaguje.

Může dokonce nastat porucha jater. Na začátku léčby bude docházet ke zhoršení všech příznaků a celého zdravotního stavu. Když kvasinky hynou, vytvářejí toxické látky, které způsobují bolesti hlavy, bolesti kloubů, nevolnost a únavu. Období vymírání kvasinek trvá týden až měsíc.

Pokud jsou nevolnosti silné, vřele doporučuji zmírnit léčbu, tak aby na ní tělo mohlo postupně reagovat. Nechtějte své tělo zlikvidovat armádou padlých vojáků. Lehčí strategie boje je výhodnější. Vždy musíte doplnit dietu bez cukrů. Bez diety nemá léčba příliš efekt, protože se jediná zbylá kvasinka může rychle po boji vzpamatovat, najíst se a zase se rozmožit. Můžete si ulevit tím, že budete pít čaj z grepu.

Čaj z grepu vám pomůže odbourat nadbytek alkálií produkovanými umírajícími kvasinkami. Vařte jeden grep deset minut a to v nekovové konvici. Denně jej pijte a to vám pomůže zmírnit příznaky vymírání kvasinek. Dále detoxikujte své tělo např. metodou Marry Stags a pravidelně cvičte.

Přísun kyslíku pomůže vylučování toxinů. Pijte dva litry vody denně k odplavení toxinů. Dostatečně spěte a také si odpočiňte během dne, ať má tělo dostatek sil.

Jezte více vitamínů a to přírodních. Například syntetický vitamín C je nebezpečný a pomáhá růstu kvasinek. Meditujte a cvičte cvičení tantrajógy.

Meditace vás uklidní a tantrajóga přivede energii do pánve a do celého těla. Hlavně běhěm léčby se nevystavujte stresům. Posilujte játra přírodními preparáty.

Co tedy jíst, jakou dietu zvolit?

Dříve se propagovalo pouze lehké maso a zelenina.

Striktně bez obilnin a sladidel. To ovšem někdy bývá problém pro vegetariány, a také tato dlouhodobá dieta vedla k vyčerpání organismu. Ale pro první bojovou linii je to dobrá strategie.

Pivo, alkohol, kofein pomáhají k přemnožení kvasinek. Dále nejíst kvašené výrobky, které samy o sobě obsahují kvasinky. A to ocet, kvašené bylinky. Dále nejíst plesnivé sýry, nivu, houby a kynuté pečivo. Zkrátka všechno, kde se nacházejí pomocníci- pomocné kvasné oddíly kvasinek.

Konzumovat tyto kvasné výrobky běhěm léčby je jako byste do boje povolali nepřátelskou armádu. Nemusíte se této diety držet celoživotně, to by ani nebylo dobré.

Ale během léčby jí určitě dodržujte, a také vždy, když se kvasinky vrátí. Není dobré celoživotně dodržovat jednu dietu, byť i vám pomohla od kvasinek. Pestrost je základ stravy. Jednostraná dieta vám může zase dlouhodobě uškodit, protože nedostanete všechny látky.

Proto rozum ať vám vládne! V době hlavní léčby nejezte nic, co by podporovalo tvorbu kvasinek a porušení acidobazické rovnováhy.

A to bílé pečivo, moučníky, zavařeniny, uzeniny, vývary z mas, víno, žádné potraviny s obsahem barviv a konzervantů, např. velké dávky syntetického vitmínu C, omezte i brambory, mléko a mléčné výrobky a oříšky.

Dávejte přednost mořským rybám. Jezte rýžový a kukuřičný chleba, hnědou rýži, celozrnné těstoviny a pohanku. Abyste omezili kvasinky, musíte svou stranu převést mírně k zásaditému prostředí.

Základem jsou potraviny neutrální. Pořiďte si speciální kuchařku proti candidám. Je jich na trhu několik.

Co mám tedy vlastně jíst, neumřu během diety hladem?

Jezte vše co je zásadité:

Obiloviny - hnědá neloupaná rýže, ovesné vločky, jáhly, pohanka.

Kukuřičná mouku

Celozrnná pšeničnou mouku

Křehké kukuřičné a rýžové chleby

Veškerá zelenina - zvláště pórek, celer, mrkev, ředkvičky, cibule, česnek atd...

Mražené zeleninové směsi

Luštěniny hnědá a červená čočka, fazole, hrách, cizrna.

Nepříliš sladké ovoce - citrón, grapefruit , kiwi.

Jogurty s živými kulturami.

Ryby, maso jen bílé , kuřecí, krůtí, králičí, a v menším množství.

Známá dieta podle Kaufmana, zkuste jí dodržovat. Jednoduché a jasné návody:

1) Cukr - zcela vyloučit

2) Umělá sladidla - vyloučit

3) Ovoce - zelená jablka, bobulovité ovoce, avokádo, grapefruit, citron, limetka- kyselé ovoce

4) Maso - povoleny všechny druhy, ale raději bílé

5) Vejce-bio

6) Mléčné produkty - kozí jogurt, žervé, neoslazená šlehačka, kysaná smetana, máslo. Žádný umělý rostlinný tuk ani náhražky másla.

7) Zelenina - všechny druhy zeleniny s nízkým obsahem sacharidů a džusy z nich, výjimkou je mrkev (ovšem žádné brambory, batáty ani luštěniny - fazole a hrách)

8) Nápoje - voda, limonáda ochucená stévií. (Žádná káva, čaj ani běžné "light" limonády)

9) Obiloviny - žádné

10) Produkty s droždím - žádné, včetně chleba, žádné houby a ani alkohol

11) Ocet - nepasterizovaný jablečný ocet a černé olivy nenaložené do octa (jinak žádnou nakládanou zelninu, salátové sálivky, zelené olivy, ani sojovou omáčku)

12) Oleje - povoleny jsou všechny, především kokosový olej, olivový olej a rybí olej (žádné ztužené tuky, ani kukuřičný nebo arašdový olej)

Klasické léky západní medicíny:

Jsou vhodné pokud trpíte náhlými a silnými projevy anebo silně oslabenou imunitou. Jinak doporučuji spíš tyto léky neužívat a orientovat se na přírodní léčbu a dietu.

Flukozanol narušuje stavbu buněčné stěny a tak brání množení kvasinky.

Sporanox, Ekonazol a kyselina dodecylbenzensulfonová jsou účinná antimykotika, mají ovšem mnoho nežádoucích účinků. Zastavují dělení kvasinek anebo je přímo hubí.

V gynekologii se na léčbu vaginálních mykoz používají lokální krémy, čípky a masti, které zahubí kvasinky v pochvě.

Používejte raději kombinaci bylinných léků.

Vytvořte si širší spektrum a nastudujte si ke každému léku co nejvíce informací. Samozřejmě, že musíte dodržovat dietu.

Extrakt z grepových semínek, velice účinný lék, ale nikdy nepřekračujte doporučené dávkování, abyste se vyhnuli silným účinkům při vymírání kvasinek. Grep hubí i jiné plísně a baktérie, které kandidózu doprovázejí. Ovšem bez další očisty střev není tolik účinný.

Očista střev- hydrokolon terapie, odstraní mechanicky velké kolonie kvasinek ze střev

Protimykotické čaje od bylinkářů- Antikadin a podobné, omezují množení kvasinek, upravují imunitu, ozdravují střevní mikroflóru. Doporučuji pít pravidelně a střídat značky.

Česnek, pokud nesnášíte syrový česnek, zvolte formu tablet či suspenze

Kyselina kaprylová buď ve formě tablet nebo přímo v bio kokosovém oleji. Kokosový olej obsahuje deset procent této kyseliny a musí být určitě v bio kvalitě. Rafinovaný, levný kokosový olej vám spíš uškodí. Tato kyselina zabíjí kolonie kvasinek ve střevním traktu. Je lepší, pokud je vázaná na minerály, protože jinak se velmi rychle vstřebává a nestačí působit. Můžete i aplikovat kokosový olej na postižená místa.

Chlorella pyrenoidosa váže na sebe odpad ve střevech. Dezinfikuje střevo a pomáhá obnovení zdravé mikroflóry. Působí zásadotvorně a je ochrannou proti plísním. Ale pozor, začínejte raději s nižšími dávkami.

Koloidní stříbro zabíjí anaerobní , nepřátelské bakterie. Ty jsou totiž bezkyslíkaté – anaerobní.

Čaj lapacho zlepšuje imunitu, podporuje krvinky, je protinádorový a odstraňuje plísně. Pozor při používání lapacho musíte doplňovat vitamín K a to nejlépe v podobě jedné lžíce panenského olivového oleje denně. Lapacho totiž rychle spotřebovává tento vitamín a může dojít ke krvácení ze sliznic.

Vilcacora, čaj obsahuje alkaloidy, které stimulují imunitu a působí proti všem plísním a candidě. Pokud chcete otěhotnět, tak jej raději pijte v omezené míře. Působí i jako antikoncepce. Ale jinak vřele doporučuji.

Baktevir je složen z grapefruitu, lišejníku islandského, třapatky nachové, slunečnice, lékořice a dalších deseti bylin.Kombinace léčivek je účinější než samotné, isolované působení.

Candimin obsahuje oregánový olej, je také silné přírodní antibitikum.

Elixír Fungilen obsahuje extrakty z hub a rostlin a to levandule lékařské, břízy bělokoré, lichoře-řišnice větší, puškvorce lékařského a penízovky sametonohé a alkohol 43%.

Měsíček lékařský na koupele i na čaj. Působí jako přírodní antibiotikum nejprve v trávicím traktu a potom v ženských orgánech. Působí jako antioxidant a chrání buňky před poškozením

Extrakt z olivových listů

Kyselina jablečná v jablečném octu. Užívat 2x denně ve sklenici vody.

Vyléčili jsme kvasinku, a co dělat, aby se nevrátila?

Používejte co nejméně cukrů. Vyzkoušejte zdravější melasu, med, ječný slad, javorový a rýžový sirup, maximálně hnědý cukr. Bílý cukr je rafinovaný a neobsahuje žádné minerály a ani vitamíny. Ale i tyto zdravé sladkosti omezte co nejvíce je to možné. Ovšem tak, aby vám ještě zůstal život příjemný.

Pokud jste brali antibitika, přestaňte na nějakou dobu jíst sladkosti vůbec. Zamezíte tak kvasinkám jejich růstu, protože nebudou mít žádnou stravu.

Jezte acidofil a bifidus, pijte živé jogurtové kultury, abyste uchovali rovnováhu mezi zdravou a nezdravou baktérií a kvasinkou. Zase zdůrazňuji s mírou, zhruba dva až třikrát týdně.

Jezte dostek bio zeleniny a ovoce. Bio zelenina je důležitější, ovoce může být normální. Zelenina je silně náchylná na zadržování chemických látek.

Používejte průběžně během roku malé dávky bylinných preparátů proti mykózám.

Chcete li vymítit kvasinky musíte být posedlí. Je to jako bojovat proti přemnoženým králíkům v austrálii.

Nesmíte nikde udělat zásadní chybu a hlavně musíte pochopit, jak kvasinky žijí, co jim škodí a co jim prospívá.

Musíte myslet za nepřítele.

Budete li například konzumovat všechny doporučené preparáty a zároveń jíst sladké, tak jste udělali chybu! Kvasinky se vrátí přes prolomený val zezadu. Je to litý boj, ale vyhrát můžete.

Kdo je líný, prohraje, ale prohrává velkou cenu. Svůj život a své zdraví.

Verze pro tisk Poslat tento článek přátelům
Komentář je vlastnictvím jeho autora. Neodpovídáme za jeho obsah.
   
Pro plánování kurzů a akcí, evidenci účastníků a rozesílání pozvánek používáme Seminar-CRM

Osho, reiki, tantra

webdesign-brno.cz