Uživatel:

Heslo:


Poslat heslo

Registrace!
Rubriky
  • ... (23.9.2013)
  • ... (2.9.2013)
  • ... (19.8.2013)
  • ... (22.7.2013)
  • ... (8.7.2013)
  • ... (24.6.2013)
  • ... (10.6.2013)
  • ... (27.5.2013)
  • ... (13.5.2013)
  • ... (29.4.2013)
  • ... (15.4.2013)
  • ... (1.4.2013)
  • ... (18.3.2013)
  • ... (4.3.2013)
  • ... (18.2.2013)
  • ... (4.2.2013)
  • ... (21.1.2013)
  • ... (7.1.2013)
  • ... (24.12.2012)
  • ... (10.12.2012)
  • ... (10.12.2012)
  • ... (26.11.2012)
  • ... (26.11.2012)
  • ... (13.11.2012)
  • ... (12.11.2012)
  • ... (6.11.2012)
  • ... (5.11.2012)
  • ... (30.10.2012)
  • ... (29.10.2012)
  • ... (29.10.2012)
Zasláno od Sugama dne 3.2.2005 19:32:23 (12899 otevření)
Osho meditace

Katalog Osho sugama meditation center můžete volně stahovat, rozšiřovat, posílat přátelům a kopírovat. Katalog je pouze v jednoduché textové podobě bez obrázků.

Meditační centrum Lažánky
Osho Sugama Meditation Center
2 0 0 5

TANTRA, MYSTÉRIA
REIKI, DETOXIKACE, PŘÍRODNÍ LÉČBA
OSHOVY MEDITACE
TANEC, MUZIKOTERAPIE
TAI-ČI, ČI-KUNG


Milí přátelé,

   co nejsrdečněji vás zveme do Meditačního centra Lažánky. Chtěli bychom upozornit na důležitou možnost detoxikace organismu jako možnost léčení chronických nemocí a zároveň zdravotní prevence.
   Nová sezóna nám začíná květnovým víkendem 20. – 22. 5. nazvaným Osho, Tubabu, Tomáš Kočko & Orchestr - hledání našich afrických, asijských a slovanských kořenů.
Celý červenec je sledem zajímavých transformačních seminářů a slavností, podporující dlouhodobou práci na sobě samém. Zveme k nám také oblíbené mezinárodní hosty: kolumbijskou šamanku Ma Deva Ambu – Šamanské nalézání 10. – 16. 7. a Švédku Ma Deva Smrati – Prvotní dech  8. – 14. 8.
Novinky v letošním roce budou programy s názvem Reiki léčení a detoxikace a Čas žen, lásky a meditace, obojí 3. – 9. 7. Poprvé organizujeme akci Rodiče a děti 14. – 21. 8. s meditačním základem a Profivíkend Živá cesta 26. – 28. 8. jako nadstandartní seminář hlavně pro budoucí profesionály, lektory a vážné zájemce.
   A samozřejmě nemusíme ani upozorňovat na skandální, ale meditativní a láskyplná mystéria – Tantrická tajemství aneb mystérium setkání ženy a muže 17. – 30. 7. Tradiční oporou léta v Lažánkách je srpnová akce s názvem Tai-či, Či-kung, Reiki 31. 7. – 6. 8.


   Mezi nejsmysluplnější a nejsystematičtější akce ovšem řadíme naše celoroční školy přírodní léčby a meditace, např. druhý ročník Tantrické školy s názvem Matka a dítě.
Na cestu k plnému vědomí přejeme vše nejlepší.


                                                              Igorek Samotný a ostatní z Lažánek


Zaregistrujte se na našich stránkách
www.sugama.cz
a získáte nadstandartní informace a přístup k diskuzím a další výhody,
mj. i soukromou komunikaci mezi účastníky našich kurzů.
Na stránkách najdete veškeré aktuální informace s možností okamžitého on-line přihlašování, kalendář akcí na celý rok, adresy, kontakty, zajímavé články, drby a informace.


PĚT ZVLÁŠTNÍCH VÍKENDŮ:


OSHO, TUBABU, TOMÁŠ KOČKO & ORCHESTR - HLEDÁNÍ NAŠICH AFRICKÝCH, ASIJSKÝCH
A SLOVANSKÝCH KOŘENŮ       20. – 22. 5. 05
festivalový víkend
 
   Na této víkendové slavnosti si užijeme změněné stavy vědomí s bubnováním a tancováním na africké rytmy živě s kapelou Tubabu. Zažijeme tranzovní meditační techniky, návraty k primitivní extázi, indické meditace, slovanské rituální setkání s Tomášem Kočko & Orchestrem.
     Bude-li nám přát počasí, vzplane oheň našich předků.
Kapely, které budou na festivalovém víkendu živě účinkovat:
     Tubabu – úžasné rytmy ze Západní Afriky, které otevírají starodávné akce jako jsou vítací slavnosti, obřady obřízky, svatby, zemědělské svátky, „tance silných mužů“, svádění a flirtování. Kapela probouzí dravou sounáležitost mezi hudebníky a tanečníky.
     Tomáš Kočko & Orchestr – přímočaré, živelné a temperamentní souznění s kořeny slovanské písně, hudby a kultury, úzké vibrování s moravskou lidovou hudbou s zbojnickou tématickou, s baladami se starokřesťanskými motivy, které nám dávají dýchat stopy předkřesťanské kultury.
   Vede:  tým Sugama, Tubabu, T. Kočko & Orchestr
   Příspěvek:  980 Kč (program, ubytování, strava)


PÁROVÁ ZASVĚCENÍ REIKI    1. – 3. 7. 05
                                                                                   
     Unikátní možnost obřadního Reiki zasvěcení pro muže a ženu, a to jak pro manžele, tak pro partnery nebo je možné symbolické zasvěcení s vybraným účastníkem. Na tomto víkendu si užijeme Oshových meditací, Reiki technik a symbolického svátku svatebního zasvěcení, který je v dějinách lidstva známým přechodovým rituálem.
     Svatba muže a ženy symbolizuje spojení jin a jang, dvou protikladných sil, ze kterých je tvořen tento svět.
     Vede:  Sw. Anand Shunyam, Ma Prem Leena
     Příspěvek:  880 Kč (program, ubytování, strava)


OSHO ZAZEN       29. – 31. 7. 05
Meditační setkání v půli léta

   Tento víkend bude zaměřen na klidné meditace. Poznáme, co se v člověku děje, když je vědomě ponořen do sebe.  Osho: „Meditace vám poskytne nejhlubší vhled, protože je to ta nejneužitečnější věc na světě. Prostě nic neděláte, jen jdete do ticha. Je to lepší než spánek, protože ve spánku jste bez vědomí, cokoli se děje, děje se nevědomě. Můžete se ocitnout v ráji, ale nebudete o tom vědět. V meditaci jdete vědomě, takže si uvědomujete: jak přejít z užitečného světa mimo do neužitečného světa uvnitř. A když jednou znáte cestu, můžete kdykoli jít dovnitř.“
   Vedou:  Ma Deva Pranama, Sw. Alok Preman
   Příspěvek:  680 Kč (program, ubytování, strava)


PROFI víkend ŽIVÁ CESTA         26. – 28. 8. 05

   Jedná se o specifické nadstandartní vzdělání v oblasti Reiki, Oshových meditací, marketingu, osobních dovedností, vedení programů, týmové spolupráce atd.  Víkend je určen pro hlubší zájemce o programy Meditačního centra Lažánky, pro stávající i budoucí lektory, pro ty, kteří chtějí v nějakém dalším období s námi spolupracovat. Účelem je rovněž podporovat lažáneckou komunitu, zažívat společné meditace a programy.  Předpokládáme i oslavné zakončení sezóny, párty, oheň, saunu atd.
   Vedou: Sw. Anand Shunyam a účastníci
   Příspěvky:  (program, ubytování, strava)
   * stávající lektoři 500,-  * absolventi celoročních škol, letních Mystérií 1000,-
   * absolventi Reiki 2 nebo tří víkendů 1500,- * ostatní 2000,-


TANTRA OPEN + DUBIA FORTUNA   23. – 25. 9. 05

     Otevřená akce, kde je možné vyzkoušet lehké tantrické techniky. Zároveň zájemci o Tantrickou školu se mohou nastartovat do procesu.
     Na programu budou tantrické meditace a tantrické terapie, párové prožitkové techniky.
     V sobotu večer taneční koncert středověké kapely Dubia Fortuna, která svým nasazením, bezprostředností a nadhledem navodí pocit pohody, nevázanosti, veselí...
   Vede:  Sw. Anand Shunyam, Ma Deva Pranama
   Příspěvek:  980 Kč (program, ubytování, strava)



L É T O   V   L A Ž Á N K Á C H


REIKI LÉČENÍ a DETOXIKACE             3. – 9. 7. 05   

    Tato akce podporuje systematickou práci se sebou samým na meditačním základě a na základě léčby. Je zvlášť vhodná pro účastníky celoročních škol Reiki nebo přírodní léčby nebo pro ty, kteří se chtějí energeticky a zdravotně posílit. Vhodné pro začátečníky i pokročilé.
     Program: Transformační techniky Reiki, škola prožívání, energetické posilování, hlubinné zdravotní proměny, doprožívání archetypálních situací, osvobozování se z rodinných dramat a konstelací, vymaňování se z manipulací rodiny, společnosti a kultury, osvobozování se z karmických předurčeností, nacházení vnitřního hlasu, vlastní intuice a smyslu své existence, hledání plného vědomí na cestě k osvícení a plného sebeuvědomění.
     Detoxikace organismu meditačními technikami, kontrola stavu organismu metodou EAM na základě zájmu, detoxikační testy, zdravotní testy. Techniky pro větší kvalitu života.
   Vede: Sw. Anand Shunyam, Sw. Jivan Aabhar
   Příspěvek: 2.780 Kč (ubytování, strava, program)


ČAS ŽEN, LÁSKY A MEDITACE       3. – 9. 7. 05

   Tato akce zastupuje tantru pro ženy, je určena pouze pro malou skupinu žen. Budeme si spolu užívat jinové energie, ženství a jemného prožívání. Ukážeme si, že žena v sobě má hlubokou intimitu, která se projeví ve společnosti žen. Aby žena mohla být skutečnou probuzenou ženou, potřebuje prožít sebe sama.
     Pranama: „Kněžka otevírá chrám. Není to obyčejný chrám. Je to chrám, který se nachází hluboko za duší, hluboko za hmotou, hluboko za sexualitou, hluboko za dnešní dobou, hluboko za kteroukoliv dobou, hluboko za láskou, hluboko za člověkem, hluboko do nejhlubších dálek vesmíru. Chtěla bych budovat takový chrám. Chtěla bych budovat takový chrám v sobě, takový chrám v člověku, který za mnou přijde s otevřeným srdcem. Který přijde za mnou a za mým Mistrem.“
Program:  masáže, aroma-techniky, jemné tantrické programy, sdílení, párové Oshovy meditace, meditace z The Book of Secrets, šamanské prožitky.
Ma Deva Pranama má lékařské vzdělání, studovala Oshovy meditační terapie a hara masáže v Puně v Indii, absolvovala tantrické tréninkové programy podle Deva Bhardwaje, šamanství zažila na svých cestách v Mongolsku a Srí Lance. Je absolventkou několika celoročních škol
v oblasti Reiki, meditace a masáží v Osho Sugama Meditation Center. Je lektorkou na Tantrické škole a na Mystériích lásky, života a smrti.
   Vede: Ma Deva Pranama
   Příspěvek: 2.780 Kč (ubytování, strava, program)


ŠAMANSKÉ NALÉZÁNÍ, KOLUMBIE    10. – 16. 7. 05                                           
Šamanské léčení čaker - kolumbijská šamanka Ma Deva Ambu

Ma Deva Ambu
je žákyně osvíceného mistra Osha a 27 let žije a pracuje v jeho mezinárodním centru v Puně v Indii. Vystudovala psychologii na U.C.L. Univerzitě v Louvain v Belgii a potom postgraduální studium Sofrologie (E.M.S. Barcelona, Španělsko). Studovala Kundalini Yogu, tanec a divadlo v Paříži (1971-1977), kde byla také učena cikánskou šamankou. V současné době organizuje individuální sezení a skupinové kurzy v Indii, Evropě a Latinské Americe.

     Šamanské nalézání je proces, který odhaluje zranění emocionálního těla a uvolňuje je v léčebném procesu. Emoční traumata, hluboko uložené mentální bloky a chronické fyzické příznaky mohou  často vést až k zážitkům z minulých životů, které jsou stále uzavřené v čakrách neboli energetických centrech, v nevědomí. Šamanské nalézání uvolňuje tyto bloky do vědomí a znovu nastoluje přirozený tok energie. Léčení se pak děje samo.
     Vede:  Ma Deva Ambu
     Příspěvek:  3.680 Kč (ubytování, strava, program)


TANTRICKÁ TAJEMSTVÍ aneb MYSTÉRIUM SETKÁNÍ ŽENY A MUŽE    17. – 30. 7. 05      

    Mystérium přináší čtrnáctidenní zkušenost. Je vyzkoušeno, že první týden člověk teprve sestupuje do svého nitra a teprve ve druhém týdnu zažívá tajemné setkání se sebou a s partnerem.
     Na této slavnostní skupině se hluboko ponoříme do jinového světa, objevíme krásu a božství ženského a mužského těla a léčivou sílu v nich skrytou.
     Budeme překonávat naši mysl a otevírat se niterným prožitkům, budeme nalézat naše pradávné kořeny z kolektivního nevědomí.
   Naplněni láskou se zbavíme nadbytečných úzkostí a strachů a odevzdáme se sobě, partnerovi a přítomné chvíli.


Program:
párové meditace, tantrické techniky, masáže, Oshovy meditace, meditace z knihy The Book of Secrets, meditační obřady, mystéria, zasvěcovací techniky.

„Člověk by zpíval písně a tančil v nekonečnu, obyčejným očím se jeví jako blázen, který se ponořil neznámo kam. To jsou ony přesahy, člověk se jeví pozorovateli jako blázen, jako snílek, jako tančící neuchopitelná víla, divoženka, nepochopitelná, zranitelná, snadno k posouzení. Ale je hluboko, hluboko uvnitř, tančící, šťastná, překypující, dotýkající se nevýslovné krásy bytí, nekonečna.“

Vedou:
Sw. Anand Shunyam, Ma Prem Leena, Ma Deva Pranama, Sw. Alok Preman
Příspěvek: 4.680 Kč (ubytování, strava, program)


TAI-ČI, ČI-KUNG, REIKI     31. 7. – 6. 8. 05   

   „Tchaj-ti je nekonečný tok proměn energie kosmu, přírody a člověka, proměn Jinu a Jangu. Tchaj-ti je tajemství, které čeká až je objevíte.“
   Tchaj-ti (také Tai-či; Taiji) je prastaré bojové umění pocházející z Číny, které si oblíbili lidé na celém světě pro jeho půvab, ladné pohyby, které však v sobě skrývají velikou sílu a především pro jeho zdravotně preventivní a léčebný efekt. Tchaj-ti je proto také nazýváno „meditací v pohybu“.
Tai-či, Či-kung, Reiki, čínská zdravotní cvičení, ovládání těla a mysli, Tao energie pro životní zápas a léčení.
   Vedou: Sw. Chetan Darpan, Sw. Bodhi Ankur
   Příspěvek: 2.780 Kč (ubytování, strava, program)


PRIMAL BREATH – The child within   8. – 14. 8. 05                               
PRVOTNÍ DECH – DÍTĚ UVNITŘ         
Ma Anand Smrati, Švédsko
   je narozená ve Švédsku v roce 1958. Od roku 1980 Oshova sannyasinka. Jako terapeutka začala provádět bodywork, nejprve masáže a rebalancing, pak kraniosakrální balancing. V roce 1990 prodělala výcvik v Pulzacích a od té doby s nimi pracuje. Pořádá semináře a výcvik v Indii a Izraeli (Pulzace, Tantra, Aquafloatingu , „Kdo je uvnitř“).


Primal Breath
     Jako dítě jste velmi zranitelní a závislí na dospělích. Musíte se jim přizpůsobit, abyste přežili. Ale přizpůsobením jsou potlačeny vaše přirozené potřeby - jako je vřelost a péče, potřeba být viděni a přijímáni takoví, jací jste.
     Toto ovlivnění rozvoje lidské bytosti způsobí, že vaše tělo je stažené, dech povrchní, ztratíte část své spontánnosti a životní síly. Pak věříte méně svým pocitům a více své mysli.
     Když vaše nejhlubší potřeby blízkosti, intimity a autenticity nejsou uspokojeny, začíná být skutečně obtížné cítit se příjemně uvnitř i s ostatními a žít smysluplně.
Primal Breath je intenzivní proces, kde přijdete do kontaktu s vnitřním dítětem, které čeká až bude spatřeno. Dítě, které může zakoušet radost i bolest totálně.
     Tato skupina je pro každého, kdo chce poznat sám sebe, kdo chce porozumět tomu, proč v životě reaguje tak, jak reaguje.
     Budete v uzavřené skupině a budete mít speciální dietu, která vám pomůže vložit veškerou energii do procesu.
     Vede: Ma Anand Smrati
    Příspěvek: 3.680 Kč (ubytování, strava, program)



RODIČE A DĚTI     14. – 21. 8. 05
Hravě s meditací

   Pro rodiče s dětmi (3 – 7 let), kteří chtějí na týden vytvořit malou komunitu a užít si veselý týden plný společného tvoření, her, pohádek, zpívání a tancování, vodních hrátek, programů    v přírodě a povídání. Pro rodiče jedna až dvě meditační techniky denně – v době, kdy děti budou mít samostatný program. Děti bude při jejich dobrodružstvích provázet zvídavý skřítek Puk.
     Ochutnávka her s prvky Oshových meditací pro děti s rodiči – můžou nás více otevřít ve vztahu k našim dětem, posílit vzájemné intuitivní naladění a společné prožívání.
   Vedou:  Sw. Prem Shaan (Panda), Katka Gančarčíková
   Příspěvek:  rodič 2.680 Kč, dítě 1.480 Kč (ubytování, strava, program)


PRACOVNÍ MEDITACE     22. – 26. 8. 05

   Jedná se o skvělou příležitost pobýt téměř zdarma v centru, účastnit se několika meditačních programů denně. Každý účastník bude zároveň zapojen do šestihodinové pracovní meditace, která bude sloužit k rozvoji centra. Bude však mít dostatek prostoru i pro koupání v lomu, vycházky do přírody…
Program:
pracovní meditace, Oshovy meditace, Reiki, muzikoterapie…
Příspěvek:  380,- Kč (vč. stravy)
                   nebo zdarma (vlastní stravování)



INTERNATIONAL REIKI MEETING
Mistři Reiki Sw. Shunyam a Ma Sarita
REIKI – ŽIVÁ CESTA
REIKI S PROŽITKEM A TRANSFORMACÍ
JEDINÁ ŠKOLA TOHOTO TYPU V ČR

   Reiki je jedna z nejjednodušších metod přírodní léčby, kterou se může naučit každý z nás. Reiki pracuje na mnoha úrovních. Na úrovni fyzické, duchovní, emocionální. Reiki působí nejen na důsledek, ale především na příčinu nemocí. Reiki je vesmírná, životodárná energie. Reiki prožíváme jako neomezenou lásku.
     Mistři Reiki Sw. Shunyam a Ma Sarita byli zavěceni v Indii a mají dlouholetou praxi v oblasti meditace a přírodní léčby. Vyučují Reiki důkladně na meditačním základě. Součástí je příprava organismu na Reiki. Mezi jednotlivými stupni probíhá terapie, při které dochází k hlubinnému ozdravění organismu.
ZASVĚCENÍ          REVITALIZACE          LÉČENÍ
Stupně Reiki:
- Reiki 1, 21denní terapie
- Revitalizace Reiki 1 - konzultování terapie, prohloubení 1. stupně
- Reiki 2, 21denní terapie
- Revitalizace Reiki 2 - konzultování terapie, prohloubení 2. stupně
- Reiki training 2. stupně
- mistrovský stupeň  
Každý stupeň - Reiki 1, revitalizace 1, Reiki 2, revitalizace 2  jen 880 Kč
   Reiki training 2. stupně:
procvičování technik 2.stupně, působení na dálku, do minulosti a budoucnosti, rozvoj talentu, odstranění duševních a citových obtíží, práce se speciálním klíči.


TERMÍNY REIKI AKCÍ V ROCE 2005
Reiki 1, 2 + revitalizace Reiki training 2. st. Brno 18.-20.3., 15.-17.4., 7.-9.10., 4.-6.11., 2.-4.12.  880,-
Osho, Tubabu, Kočko Laž. 20. – 22. 5.  980,-
Párová zasvěcení Reiki Laž. 1. – 3. 7.  880,-
Reiki léčení a detoxikace Laž. 3. – 9. 7.  2.780,-
Tai-či, Či-kung, Reiki Laž. 31. 7. – 6. 8.  2.780,-
Profivíkend Živá cesta Laž. 26. – 28. 8. 380,--
Je možné zasvěcení do základních stupňů Reiki 1, 2 na těchto víkendech (jako paralelní akce) v Lažánkách: 
Osho, Tubabu, Kočko & Orchestr  20. – 22. května
Párová zasvěcení Reiki  1. – 3. července


TRANSFORMAČNÍ ŠKOLA REIKI
ENERGETICKÝ SYSTÉM ČLOVĚKA
komplexní škola přírodní léčby


   Program zahrnuje: uvedení do třetího stupně Reiki, Oshovy meditace; Královské masáže, systém hlubinných terapií, tajná energetizační cvičení, centrování osobnosti, programy pro všestranný rozvoj, zdraví a talent, polohové relaxace.
   Transformační škola Reiki je vhodná pro absolventy stupně Reiki 2. Začátečníka nebo mírně pokročilého na základě zájmu uvedeme do stupně Reiki 2 tak, aby tuto školu mohl absolvovat.
   Garant školy: Sw. Anand Shunyam
   Termíny setkání (7 víkendů):
30.9.-2.10.05; 28.-30.10.; 25.-27.11.; 6.-8.1.; 3.-5.2.; 3.-5.3., 7.-9.4.06
Místo konání: Meditační centrum v Lažánkách
Příspěvek: 8.980/7.980 Kč (program, ubytování, strava)
Napište si o podrobnější informace ZDARMA.


MYSTICKÁ ŠKOLA REIKI
   Tato škola je určena pouze pro absolventy naší Transformační školy Reiki - Energetického systému člověka. Podrobnosti o Mystické škole Reiki je možné získat pouze osobním rozhovorem se Sw. Anand Shunyamem.
Termíny setkání (7 víkendů)
16.-18.9.05; 21.-23.10.; 9.-11.12.; 13.-15.1.; 10.-12.3.; 14.-16.4.; 12.-14.5.06

MISTROVSKÉ REIKI PULZY
Tato škola je určena pouze pro absolventy naší Mystické školy Reiki. Podrobnosti o Mistrovských Reki Pulzech je možné získat pouze osobním rozhovorem se Sw. Anand Shunyamem.
Termíny setkání (7 víkendů)
16.-18.9.05; 21.-23.10.; 9.-11.12.; 13.-15.1.; 10.-12.3.; 14.-16.4.; 12.-14.5.06



PROŽITKOVÁ ŠKOLA TANTRY
přímé napojení na esenci staroindické tantry
Matka a dítě
Transcendentální přechodové zkušenosti
Tantrické obřady

Program:
Otevření se intimitě, hluboké smyslové zážitky, kulturně nepodmíněné prožitkové situace, senzuální a erotická kreativita, Kundalini energie.
Láska jako stav energie.
Tantrické meditace a tantrické terapie
Párové prožitkové techniky
Transcendentální párová zkušenost
Tantrická zasvěcování

Tantrická škola se skládá z těchto setkání:
a) šestidenní tantra    23.–28.9.05    Matka a dítě
    /pátek až středa - ve středu 28. 9. je volno/
b) pětidenní Podzimní tantra   16.–20.11.05  Transcendent. přechod. zkušenosti
    /středa až neděle – ve čtvrtek 17. 11. je volno/
c) víkendová Zimní tantra  10.–12.2.06    Zdravotní masáže
d) pětidenní Jarní tantra   29.3.–2.4.06    Tantrické obřady
    /středa až neděle/
Škola je vedena na základě prožitkových zákonitostí, proto se jedná o převážně vícedenní akce. Smyslem školy je předat prožitkovou zkušenost a tantru jako možnou životní sílu a cestu.
Místo konání: Meditační centrum Lažánky
Vede:  Sw. Anand Shunyam
Příspěvěk:  9.980/8.980 Kč (program, ubytování, strava)



INDIVIDUÁLNÍ LÉČENÍ

Měření energie Akabaneho metodou a zjišťování zátěže organismu
Řízená a kontrolovaná detoxikace podle MUDr. Jonáše

Individuálním léčením je možné pomoci při těchto nemocech: alergie, astma, ekzémy, únava, záněty, diabetes, agresivita, zapomnětlivost...

Je možné působit na vážnější nemoci a předcházet infarktům, rakovině, mozkové příhodě, schizofrenii, neplodnosti…

Energetické vyrovnávání a detoxikace jsou nejlepší pro prevenci, chronické stavy
a subjektivní potíže.

TEST PŘÍSTROJEM EAM
Přístrojem EAM je možné proměřit toxickou zátěž organismu a užíváním speciálních čistících preparátů lze pomoci imunitnímu systému cizorodé látky        z těla vyloučit. Mimořádnou účinnost vykazuje tato metoda u dětí.

Obvyklé testy:
Základní detoxikační test (stav imunity, alergií, toxinů, plísní…)
Orgánový test (orgány, nervy, smysly, tkáně, klouby)
Test infekčních ložisek
Test emocí, postojů a pocitů
Test strachů
Test potravinových alergenů

AKABANEHO TEST
Jakákoliv disharmonie v organismu se projeví na energetické úrovni. Pomocí
Akabaneho testu přístrojem Reflexomaster a energetického vyrovnávání
uvedeme organismus do harmonie, aby se mohl se všemi potížemi vypořádat.

CO JE TO DETOXIKACE
DETOXIKACE znamená očištění těla od toxinů a infekčních ložisek - je vnitřní hygienou člověka. DETOXIKACE je proces, který jde za příčinou, za kořeny nemocí.

   Příčinou téměř všech nemocí jsou fyzicky přítomné toxiny a infekce v lidském organismu. Ty pak spolu s nesprávně fungujícím imunitním systémem vedou k trvalému poškozování tělesných tkání a k chronickým nemocem. Pokud se nám podaří důkladnou detoxikací odstranit z těla podstatnou část toxinů, pak obvykle dochází k vymizení různých příznaků chronických chorob až k úplnému vymizení obtíží.

TOXINY mohou být různého původu:
- fyzikální (těžké kovy, chemické látky, radioaktivní záření atd.),
- živočišné a mikrobiální (paraziti, viry, plísně, bakterie apod.),
- metabolické (vznikají při zpracování potravin při látkové výměně),
- psychické (oblast stresu, vědomých i nevědomých konfliktů, strachu...).

Pokud se toxiny odstraní a tkáně nejsou nenávratně porušeny, ZBAVÍ SE ORGANISMUS NEMOCI SÁM.

   Protože máme co nejúplnější přehled všech lidských toxinů, víme, od kterých jedů chceme organismus vyčistit. Proto naši detoxikace nazýváme ŘÍZENOU.
   Pomocí přístroje EAM můžeme stanovit toxickou mapu vašeho organismu a můžeme kontrolovat, jestli po podání preparátu k odstranění určitých toxinů došlo. Proto je naše detoxikace detoxikací KONTROLOVANOU.

   Preparáty, které k detoxikaci používáme, nazýváme INFORMATIKA. Jsou to vlastně programy, podobné jako programy pro počítač, které po vpravení do organismu předávají informace příslušným strukturám. Jejich hlavním úkolem je pomoci imunitnímu systému cizorodé látky z těla vyloučit.
   Tyto preparáty nenahrazují léky předepsané lékařem a mohou být kombinovány s jinými doplňky stravy i léky předepsanými lékařem.

   Jestliže člověk není zahlcen toxiny, nemůže náhle onemocnět rakovinou, infarktem, alergií či kloubním onemocněním. Také váš vzhled a vitalita se budou zlepšovat.
   Detoxikaci můžeme podpořit dietou, Reiki, meditacemi. Stres a napětí jsou nepřítelem detoxikace.
   Detoxikace je vhodná pro každého, výborné výsledky má u dětí.
   Detoxikaci doporučujeme každému páru před početím dítěte.

   Pro objednání na konzultaci volejte na č. 608 708 996.
Detoxikační konzultace jsou klubovou činností Osho Sugama Meditation Center, probíhají v Brně - Pisárkách, Ant. Procházky 5 nebo na akcích centra.
Konzulace zahrnuje měření přístrojem EAM - zjištění toxické mapy organismu, podle potřeby Akabaneho test ohněm, a doporučení vhodných detoxikačních preparátů.
Délka první konzulace bývá 30 - 60 minut.
Příspěvek za konzultaci je 200 Kč.
Detoxikační preparáty si můžete zakoupit na místě. 

PODMÍNKY ÚČASTI NA KURZECH

☼ Platí trvalý zákaz používání drog či jiných omamných látek. Požívání alkoholu nesmí ovlivnit program.
☼ Účastníkům akce není dovoleno ovlivňovat meditační klima centra jakýmikoliv obchodními, propagačními nebo reklamními aktivitami.
☼ Právem lektora je odeslat účastníka z kurzu, uzná-li to za vhodné (v tomto případě vrátíme poměrnou část příspěvku).
☼ Pozdní příjezd na akci nebo dřívější odjezd nezakládá nárok na slevu, účastník může kdykoliv z kurzu odjet.
☼ Účastníci akce dodržují provozní podmínky v domě, s těmito budou seznámeni na začátku akce.
☼ Účastník si je vědom toho, že akce OSMC mají převážně zdravotně preventivní a všestranně posilující účinek, proto je plně zodpovědný za své zdraví, v případě zdravotních obtíží navštíví svého lékaře. Před zahájením akce podá všechny důležité informace týkající se svého zdraví. Je si vědom toho, že na akci nepřijíždí se žádnou nakažlivou nemocí.
☼ Bere na vědomí, že všechny akce mají charakter soukromé klubové aktivity a že po dobu účasti na programu je volným členem sdružení Osho Sugama Meditation Center.
☼ OSMC neručí za ztráty nebo škody způsobené na osobním majetku během akce.
☼ Účastník souhlasí se zařazením osobních údajů do databáze Osho Sugama Meditation Center. Tyto údaje budou použity výhradně pro informování o akcích OSMC.
☼ Organizátoři souhlasí s přítomností na akci za předpokladu, že dotyčný přijímá roli účastníka akce a nemá jiné osobní motivy, obchodní zájmy nebo důvody než ty, které odpovídají této roli, pokud není předem domluveno jinak.
☼ Uvedený příspěvek je za program, příp. ubytování a strava jsou zdarma. Pokud ubytování a stravu nepožadujete, příspěvek zůstává stejný.

Uvedený příspěvek za akci je za program, v Lažánkách je ubytování a strava zdarma. Strava je na principu zdravé výživy 3x denně. Účastník si bere s sebou spacák nebo ložní prádlo. V menší míře je možné si povlečení vypůjčit za příplatek. V Brně je možnost přespání ve vlastním spacáku. Strava není zajištěna, pouze ranní čaj.

JAK SE PŘIHLÁSIT NA AKCI
- písemně na adr.: Osho Sugama Meditation Center, A. Procházky 5, 623 00 Brno;
- telefonicky na č. 608 643 646;
- e-mailem na info@sugama.cz;
- na webových stránkách www.sugama.cz.
Zároveň s přihláškou uhraďte stanovenou zálohu nebo celou částku (tu nižší).
Zálohu je také možno složit na libovolné akci.
Příspěvky na akci (zálohy) se posílají na účet Sdružení divadelních aktivit u ČSOB v Brně č. 110064953/0300. Variabilní symbol = nejlépe rodné číslo (nebo jiný, který nám sdělíte). Kopii dokladu o platbě si vezměte s sebou na akci.
V případě nesložení zálohy bude Vaše účast závislá na aktuálním stavu volných míst. Po zaplacení zálohy budete mít rezervováno na akci místo a v dostatečné době před akcí Vám zašleme podrobnější informace o začátku, dopravním spojení apod.
V případě plné kapacity nemusí být zájemce na akci přijat, proto prosíme, abyste se přihlašovali na akce zavčas. V případě nepřijetí Vám dáme včas vědět a nabídneme jiný volný termín.

SLEVY
Na slevu vzniká nárok při zaplacení zálohy nebo celé částky nejméně 2 týdny před akcí. Při placení celé částky na místě se bude jednat o tu, která je uvedena v posledním sloupci.
U celoročních škol je při zaplacení celé částky předem sleva 1000,- Kč. 
STORNO
Zrušení  účasti min. týden před akcí: 50 % z výše zálohy, min. však 300 Kč.
Zrušení účasti později: 100 % z výše zálohy.  
Storno poplatek nebude účtován tomu, kdo převede zaplacenou částku před zahájením akce na jinou akci, která se koná do 12 měsíců a které se sám později účastní. Toto je možné udělat pouze jednou.

ZVLÁŠTNÍ FORMY ÚČASTI NA PROGRAMU:

Doložka nejvyšších výhod

Doložka nejvyšších výhod je specifická forma spoluúčasti na programu OSMC. Je určena každému, kdo se chce podílet na dramaturgii Meditačního centra, kdo chce spoluovlivňovat hnutí a program Meditačního centra.
Podrobnosti při ústním jednání, účastník má právo na Doložku nejvyšších výhod na základě osobní domluvy a dohody. Není na ni automatické právo. Doložka n.v. bude udělena také na základě aktuálních možností OSMC.
Majitel Doložky nejvyšších výhod je členem OSMC se zvláštními právy a povinnostmi.
POVINNOSTI:
Základní povinností je roční příspěvek 100.000 Kč.
PRÁVA:
1. Po dohodě s organizátory může majitel Doložky n.v. rozhodnout o jedné až dvou týdenních akcích, dvou až čtyřech víkendových akcích. To znamená, že rozhodne o programu, lektorech a dalších podstatných věcech. OSMC se co nejlépe pokusí zmíněné akce zorganizovat a uvést do svého programu a propagace. Rozdíl mezi příjmy a výdaji obdrží zpátky majitel Doložky n.v. formou částečného vrácení příspěvku.
2. Majitel Doložky n.v. má zdarma všechny akce konané v tom roce.
3. Majitel Doložky n.v. má zdarma až 10 dní nájmu Meditačního centra pro konání vhodné soukromé nebo klubové akce (podle počtu osob).
4. Majitel Doložky n.v. má zdarma až 14 dní soukromého pobytu v Meditačním centru ve volných dnech mimo program (nezahrnuje stravování). Tato výhoda platí ještě pro jednu pozvanou osobu.

Zlatá karta, Stříbrná karta, Bronzová karta, Zvláštní karta

Zmíněné karty jsou specifickou formou spoluúčasti na programu OSMC.
Majitel karty je členem OSMC se zvláštními právy a povinnostmi.
Podrobnosti při ústním jednání, účastník má právo na jednotlivé karty na základě osobní domluvy a dohody. Není na ni automatické právo. Jednotlivé karty budou uděleny také na základě aktuálních možností OSMC.
Karta je vázána na konkrétního účastníka - je nepřenosná a nepřevoditelná do dalšího roku. Rok běží od data vydání karty.

Z L A T Á   K A R T A
POVINNOSTI:
Základní povinností je roční příspěvek 50.000 Kč.
PRÁVA:
1. Majitel Zlaté karty má zdarma všechny akce konané v tom roce.
2. Majitel Zlaté karty má zdarma až 10 dní nájmu Meditačního centra pro konání vhodné soukromé nebo klubové akce (podle počtu osob).
3. Majitel Zlaté karty má zdarma až 14 dní soukromého pobytu v Meditačním centru ve volných dnech mimo program (nezahrnuje stravování). Tato výhoda platí ještě pro jednu pozvanou osobu.

S T Ř Í B R N Á   K A R T A
POVINNOSTI:
Základní povinností je roční příspěvek 25.000 Kč.
PRÁVA:
1. Majitel Stříbrné karty má zdarma všechny akce konané v tom roce.
2. Majitel Stříbrné karty má zdarma až 7 dní soukromého pobytu v Meditačním centru ve volných dnech mimo program (nezahrnuje stravování). Tato výhoda platí ještě pro jednu pozvanou osobu.

B R O N Z O V Á   K A R T A
POVINNOSTI:
Základní povinností je roční příspěvek 15.000 Kč.
PRÁVA:
Majitel Bronzové karty má zdarma všechny akce konané v tom roce, může si však zvolit pouze jednu z celoročních škol.

Z V L Á Š T N Í   K A R T A
Na základě inspirace z Doložky nejvyšších výhod, Zlaté karty, Stříbrné karty a Bronzové karty navrhněte vzájemná práva a povinnosti pro vaši specifickou Zvláštní kartu.

Zájemci o karty volejte na tel. č. 608 643 646 nebo nám napište e-mail na adresu: info@sugama.cz


SPONZORSTVÍ

Poděkování
Děkujeme za finanční příspěvky a věcné dary, které jsme obdrželi v roce 2004. Zvláště děkujeme Honzovi z Brna, Dáše z Opavy a Ivetě ze Slovenska.
Dále děkujeme Stáně, Jirkovi, Slávkovi, Františkovi a dalším za práci v centru. Děkujeme Monice a Martinovi za vaření dobrých čajíků.


Smysl sponzorství
Sponzorství je druh spoluúčasti těch vědomých lidí, kteří si váží toho, že Meditační centrum Lažánky existuje. Je to pochopení toho, že udržet v chodu jakýkoliv typ meditačního centra, není jednoduché. Meditační centrum není komerční aktivita, má blíž k neziskové aktivitě.
Sponzorství v jakékoliv formě zabezpečuje chod centra, zajišťuje trvanlivost a jistotu pro delší časové období.
Pokud si vážíte toho, že Meditační centrum Lažánky vytváří prostor pro vědomí lidí, že plní funkci duchovní a energetické podpory a že ve své podstatě slouží lidem, zvažte, prosím, nějaký druh sponzorské podpory.

Formy sponzorství
a) peníze
Libovolnou finanční částku pošlete na účet SDA č. 110064953/0300 u ČSOB v Brně a napište nám o tom a sdělte na co má být částka použita:
- rozvoj centra (vybavení, zkrášlení, zdokonalení…)
- propagace meditačních aktivit
- podpora méně majetných účastníků
- cokoliv potřebného
b) věcné dary
Porozhlédněte se v centru, co centrum potřebuje, čeho se mu nedostává a zkuste to centru nabídnout. Naše tipy: meditační sedátka, karimatky, prostěradla a povlečení, ubrusy, utěrky, ekologické úklidové prostředky – saponáty, smetáky, hadry, kbelíky…, talíře, příbory, potraviny do kuchyně (i z vaší zahrádky) na konkrétní akci.
c) pracovní meditace
Pokud máte volný čas a chcete pobýt v centru, přijeďte na pracovní meditace. Potřebujeme především řemeslníky, potřebujeme zpracovávat dřevo, natírat a zkrášlovat okolí centra. Potřebujeme zkušeného čajovníka do čajovny.


VÝHODNÁ MOŽNOST PRONAJMUTÍ CENTRA
Více podrobností na našich internetových stránkách www.sugama.cz - viz Časté otázky.

DO MEDITAČNÍHO CENTRA SE DOSTANETE:
   Autem z Brna kolem přehrady, přes Veverskou Bitýšku, centrum je 700 m za Lažánkami.  Nebo z dálnice Brno-Praha odbočit 20 km za Brnem na Ostrovačice, směr Veverská Bitýška.
   Integrovanou dopravou (www.idsjmk.cz):
vlakem  Brno-hl.nádr.–Kuřim, dále busem 312  Kuřim – Lažánky-šachty:
vlak 16:55 - 17:21,  bus 312 17:29 – 18:01
        17:55 - 18:21,               18:29 – 19:01
v Brně tramvají č. 1 do Bystrce, zast. ZOO,  dále busem č. 303, ve Vev. Bitýšce navazuje bus č. 312 do Lažánek – šachet:
 bus 303 17:22 - 17:49, bus 312 17:54 - 18:01
               18:22 - 18:49,               18:54 - 19:01

Osho Sugama Meditation Center, Lažánky 133, 664 71
Kontaktní adresa: Ant. Procházky 5, 623 00 Brno
tel. 608 643 646, e-mail: info@sugama.cz, www.sugama.cz.

Verze pro tisk Poslat tento článek přátelům
Komentář je vlastnictvím jeho autora. Neodpovídáme za jeho obsah.
   
Pro plánování kurzů a akcí, evidenci účastníků a rozesílání pozvánek používáme Seminar-CRM

Osho, reiki, tantra

webdesign-brno.cz